Aanmelden nieuwe leerlingen

Bent u benieuwd naar onze school? Dan willen wij u van harte uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen en kennis met ons te maken. Wij maken graag tijd voor  u!

Informatie-/kennismakingsgesprek

U kunt door het jaar heen een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Dit kan op ieder moment van de dag, maar omdat wij de school graag ‘in bedrijf’ willen laten zien heeft het onze voorkeur om deze afspraak te maken onder schooltijd, wanneer de leerlingen aanwezig zijn. Tijdens dit gesprek vertellen wij iets over de school, ons onderwijs en hoe dag op OBS de Springplank er uit ziet. Daarnaast willen wij graag nader kennis maken met u en uw kind(eren). Vervolgens leiden wij u rond door de school en kunnen we een aanmeldingsformulier overhandigen.

Afspraak maken
U kunt een afspraak maken voor een informatie-/kennismakingsgesprek door te bellen naar het algemene nummer (0168-463257), of door een email te sturen naar de directeur Judith van Wesenbeeck via post@springplank.net. U kunt ook meteen uw kind aanmelden via dit digitaal aanmeldformulier.